CEEPUS pályázati felhívás 2024 ősz – Bécs

2024. április 26.

Tisztelt Hallgatók!
A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola pályázatot hirdet a CEEPUS – Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram keretén belül hallgatói mobilitásban való részvételre az alábbi partnerintézménybe:
University of Vienna, Catholic Theological Faculty, Department for Moral Theology (https://www.univie.ac.at/en/)
A hálózat száma és címe: AT-0502-15-2425 Bioethics
Koordinátor neve és elérhetősége: Univ. Prof. Dr. Sigrid Mueller, sigrid.mueller@univie.ac.at
Létszám: 1 fő
Pályázattípus: Student (S)
Időtartam: 4 hónap

Az egyes pályázattípusokra vonatkozó elvárásokat, formai feltételeket az Általános pályázati feltételek, formai és tartalmi követelmények c. dokumentumban találhatják meg: https://ceepus.hu/ceepus_egyeni_mobilitas_feltetelek.pdf
Hogyan kell pályázni?
A pályázatokat a https://www.ceepus.info/ felületen keresztül kell beadni. A pályázat beadási határideje az őszi félévre: 2024. május 31.
Utazási támogatás és esélyegyenlőségi kiegészítő támogatás a mobilitás időtartama alatt pályázható, kifizetésük utólag, a mobilitás „completed” státuszba kerülése után a Főiskola gazdasági osztályán történik. Az egészségügyi akadályokkal küzdő pályázók pályázatának tartalmi bírálatát (a kórtörténeti összefoglaló alapján a jogosultság megállapítását) a Tempus Közalapítvány által felkért független orvosszakértők végzik. Az orvosszakértői javaslat alapján válhatnak jogosulttá az esélyegyenlőségi kiegészítő támogatásra. Bővebb információt az érdeklődők a https://ceepus.hu/dokumentumok_tamogatott_palyazoknak honlap „Kiutazói kiegészítő támogatás” lapfülén, és az Intézményi koordinátortól kaphatnak a kuti.veronika@pphf címen, vagy személyesen a Nemzetközi Irodában.
A pályázatokról és a kiegészítő támogatásokról (kivéve egészségügyi kiegészítő támogatás) a CEEPUS Intézményi koordinátor és a Hálózati koordinátor dönt, a pályázókat a főpályázatról a CEEPUS felületen keresztül, a kiegészítő támogatásokról írásban értesíti.