Nyílt napot tart 2023. november 29-én a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola

2023. november 28. | aktuális hírek

Biztos jövő. Közösség. Otthon – Ezzel a három szóval hívja a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola nyílt napra leendő hallgatóit.

A 2023. november 29-én sorra kerülő esemény résztvevői egy napra már most a főiskola hallgatóivá válhatnak: az izgalmas előadásokon túl megismerkedhetnek leendő oktatóikkal és hallgatótársaikkal, bekapcsolódhatnak a napi zenés imádságba, tájékozódhatnak a Pécsi Egyetemi Lelkészség programjairól, valamint bepillantást nyerhetnek a XXIII. János Szakkollégium mindennapjaiba is.

A szünetekben a hallgatótársak és a tanulmányi osztály munkatársai látják el az érdeklődőket olyan tanácsokkal, amelyek kulcsfontosságúak a sikeres felsőfokú tanulmányokhoz.

A Leuveni Katolikus Egyetemmel kötött megállapodásnak köszönhetően a PPHF hallgatói megszerezhetik a belga intézmény diplomáját is.

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolán a Pécsi Tudományegyetemmel létrejött együttműködésnek köszönhetően a hittanár szak szakpárban is végezhető az alábbi szakokkal párosítva: magyar, történelem, angol, német, média, földrajz, testnevelő, matematika, fizika, kémia, biológia, informatikatanár és ének-zene
művésztanár.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket! 🙂