Jelentkezés, felvétel

2020. március 13.

A tisztán hitéleti képzésekre, tehát az egyszakos hittanár-nevelőtanár szakra, a teológia MA szakra, a katekéta-lelkipásztori munkatárs BA szakra, a pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés MA szakra a főiskolán közvetlenül kell jelentkezni:

Töltse ki a jelentkezési lapot, és küldje be a főiskola tanulmányi irodájára (7625 Pécs, Hunyadi János u. 11.). Csatolja hozzá az alábbi mellékleteket:

motivációs levél

keresztlevél ha meg van keresztelve (keresztelés helyéről 90 napnál nem régebbi)

lelkipásztori vagy munkahelyi ajánlás

érettségi bizonyítvány (ha még nincs meg, akkor hiánypótlással küldendő be, legkésőbb a felvételi vizsga megkezdéséig) másolata

a Jelentkezési lapon feltüntetett adatokat alátámasztó iratok: középiskolai bizonyítvány, nyelvvizsga bizonyítvány, oklevél, tartózkodást igazoló okmány másolata

Nem szükséges az állami jelentkezési rendszeren keresztül (is) jelentkeznie (február 15-ig)! Elegendő, ha a főiskolai jelentkezési lapot a mellékletekkel együtt beküldi. A rendes jelentkezési határidő minden évben június 10. A rendes felvételi eljárásban azok vehetnek részt, akik eddig beadják jelentkezésüket.
Később is lehet jelentkezni (ugyanazokat a dokumentumokat kell beadni), ők augusztus végén vagy szeptember elején – ha tartunk – a pótfelvételin vehetnek részt.

Aki kollégiumi elhelyezést is kér, kollégiumi jelentkezési lapot is küldjön be.
Ehhez a főiskolára is jelentkezőknek mellékletként csak a háziorvosi igazolást kell mellékelniük.

Bővebb információ és a jelentkezési lap ezen a linken érhető el:

https://pphf.hu/kepzes/jelentkezes-felvetel/