Utazz & tanulj!

2022. szeptember 27.

Lengyelországtól Máltáig várják hallgatóinkat

Örömmel értesítjük hallgatóinkat, hogy főiskolánk a 2022/23-as akadémiai év tavaszi szemeszterében is részt vesz a CEEPUS és az ERASMUS mobilitási programokban.A CEEPUS program egy héttől egy szemeszterig tartó ösztöndíjat biztosít a főiskola közép-európai partnerintézményeibe. A 2022/23-as év tavaszi szemeszterében az alábbi intézményekben szervezünk 5-10 napos intenzív kurzusokat és nyári egyetemeket:– University of Opole (Lengyelország) 2023 március 5-12. A nyári egyetem témája: Ressources (material and human) as a bioethical challenge

Jelentkezni a ceepus.info felületen lehet. Kérjük, hogy az érdeklődők legkésőbb 2022. október 1. napjáig jelezzék részvételi szándékukat a tovezeto@pphf.hu címen.
Az ERASMUS program keretében az alábbi partnerintézményekbe lehet egy szemeszterre szóló ösztöndíjra pályázni:– Babeş–Bolyai Tudományegyetem (Kolozsvár)– KU Leuven (Belgium)– University of Malta (Málta)– Palacký University Olomouc (Csehország)– University of Opole (Lengyelország)– Tilburg University (Hollandia)– Trnava University (Nagyszombat, Pozsony)– Catholic University in Ružomberok (Rózsahegy, Kassa)– Ljubljana University (Szlovénia)– Vienna University (Ausztria)Kérjük, hogy azok a hallgatók, akik 2 hónapos gyakorlaton vagy hosszabb tanulmányi időszakon szeretnének külföldi képzésben részt venni, jelezzék 2022. október 1. napjáig a tovezeto@pphf.hu címen a választott felsőoktatási intézmény/szervezet és a tervezett időszak megadásával.Oktatóink részére a külföldi Erasmus oktatói/képzési lehetőségekre folyamatos a jelentkezés. A jelentkezéseket utazás előtt legalább 1 hónappal kérjük leadni a tovezeto@pphf.hu címen.Utazz & tanulj 2022/23 tavaszi szemeszterében is!!!