Új HÖK elnök a főiskolán

2019. október 4.

Az idei tanévben Szakmári Esztert választották meg HÖK elnöknek.

Szakmári Eszter és Hegyi Kevin, miután megszerezték a hallgatóktól az induláshoz szükséges aláírásokat, megkezdhették kampányukat. Plakátok kerültek ki a főiskola több pontjára, valamint a Választási Bizottság egy fórumot is tartott, ahol a jelöltek elmondták elképzeléseiket, terveiket majd a hallgatók kérdéseire is válaszoltak. Végül a hallgatók szavazataikkal Szakmári Esztert bízták meg a poszt betöltésére. A szoros végeredmény jól mutatja, hogy mindkét jelölt élvezi a hallgatók támogatottságát.

Az újonnan megalakult HÖK fontos célja a hallgatói élet pezsgésének megtartása, amit elsősorban különböző programokkal igyekeznek megvalósítani. Ilyenek például a Teológus Kávéházi estek, a Társasjáték estek, és a Keresztény Gólyabál is. A közös élmények mellett további fontos cél a lelkiség és a tanulmányok támogatása is, amelyeket többek között a lelkigyakorlatokon és a szakkollégium támogatásával igyekeznek megvalósítani.

A HÖK gyűlés nyitott, amely azt jelenti, hogy minden aktív hallgató részt vehet rajta, minden kedden 16.00 órai kezdettel.