Pótfelvételi

2023. július 27. | tanulmányi hírek

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola remek lehetőséget kínál azoknak a jelentkezőknek, akik a július 26-i ponthatárhirdetés után nem kerültek be a vágyott felsőoktatási intézménybe. A 2023/24-es akadémiai évben is ösztöndíjas helyekkel és gazdag tanulmányi kínálattal hívja az egyházi, oktatási és szociális tanulmányok iránt érdeklődőket.

Aki nem nyert felvételt a 2023-as általános felvételi eljárás során, vagy nem jelentkezett ebben az esztendőben felsőoktatási intézménybe, a pótfelvételin nyújthat be jelentkezést a főiskolára, valamennyi képzési területen.

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett állami ösztöndíjas képzések:

  • HITTANÁR-NEVELŐTANÁR (osztatlan MA)
  • TEOLÓGIA (osztatlan MA)
  • KATEKÉTA-LELKIPÁSZTORI MUNKATÁRS (BA)
  • PASZTORÁLIS TANÁCSADÁS-SZERVEZETFEJLESZTÉS (MA)
  • HITTANÁR-NEVELŐTANÁR (másoddiplomás MA)

A szakokat nappali és levelezős rendben egyaránt meghirdetjük. (Kivételt képez a pasztorális tanácsadás-szervezetfejlesztés szak, amelyet csak levelezős formában hirdetünk meg.)

Aki a PPHF hallgatója szeretne lenni 2023 szeptemberétől, annak a pótfelvételi eljárásban az alábbi oldalon lehet jelentkeznie: https://pphf.hu/jelentkezes

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 20.

A főiskola az alábbi elérhetőségeken várja az érdeklődők megkereséseit, kérdéseit: info@pphf.hu, valamint a 06203331133-as telefonszámon.

Bízunk benne, hogy 2023 szeptemberétől te is csatlakozol a főiskola közösségéhez! Sikeres jelentkezést és felvételit kívánunk!