Hírek

Pótfelvételi a 2018/19-es tanévre

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola pótfelvételit hirdet a 2018/19-es tanévre. Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 21.

Megújult a honlap

A 2018-ban megkezdett mindent átfogó arculatépítés keretében elkészült Főiskolánk új honlapja.

CTEWC nemzetközi konferencia Szarajevóban

Öt földrész 78 országának 421 képviselője gyűlt össze július 26-30 között Szarajevóban a CTEWC nemzetközi konferenciájára, melyen Magyarországot Kovács Gusztáv és Geiszelhardt Sára képviselték.

Gyalogos zarándoklat Mariazellbe

Idén harmadik alkalommal indult főiskolai gyalogos zarándoklat Mariazellbe. Az úton Kovács Gusztáv rektor úr vezetett, lelki táplálékkal pedig Szücs Attila András tanár úr látott el minket.

Sikeres emberi kapcsolatok

Hallgatóink a Bécsi Nyári Egyetemen a CEEPUS program keretében: a hat napos rendezvény témája az emberi kapcsolat („How to Live Fulfilling Relationships”) volt.

Játék a hittanórán?

Az itt közreadott játékokat abból a több mint háromszázból válogattam ki, melyet felnőtt hittanosaim számára az elmúlt 25 évben készítettem. Ezek a játékok tehát felnőtteknek készültek, de legtöbbjük a középiskolások hitoktatásában is felhasználható.

Egyháztörténészek V. Országos Találkozója

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola ad otthont az Egyháztörténészek V. Országos Találkozójának 2018. május 24-25-én. A konferencia résztvevői idén a papnevelés történetéről értekeznek.

PÉCSI PÜSPÖKI HITTUDOMÁNYI FŐISKOLA #1742

A HIT ÉS TUDOMÁNY OTTHONA

KAPCSOLAT

7625 Pécs, Hunyadi János u. 11.
+36 20 333 11 33
info@pphf.hu

PARTNEREINK

INFORMÁCIÓK

GYIK
Adatvédelmi tájékoztató
Impresszum