Items filtered by date: January 2018

Hittudományi Főiskola felvételt hirdet BA alapszakra és MA szakokra, állami ösztöndíjas, nappali vagy levelező tagozatos helyekre!
Jelentkezési határidő:

hittanár + közismereti szakos szakpáros képzésre: 2018. február 15.

katekéta BA, teológia MA és egyszakos hittanár-nevelőtanár MA szakra: 2018. május 31.

Jelentkezési lapot és a felvétellel kapcsolatos információkat a honlapunkon ezen az oldalon talál.

Plakát katt a képre!

Folytatódik Dobos László Tanár Úr Zsoltárok a műzenében című audiovizuális egyházzenei sorozata. A következő alkalom február 9-én, pénteken 18 órakor lesz a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolán az alábbi zeneművekkel:

Liszt Ferenc:
a) 13. zsoltár;
b) 137. zsoltár;
c) 23. zsoltár

Mindenkit szeretettel várunk!

Részletekért kattintson a képre:

 
 

A félév teljes programja:

 

A DOKTORANDUSZOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK HITTUDOMÁNYI OSZTÁLYA, folytatva a korábbi hagyományt, idén is meghirdeti nemzetközi konferenciáját, mely immár nyolcadik a sorban. A Fiatal Kutatók és Doktoranduszok VIII. Nemzetközi Teológuskonferenciája 2018. február 9-11. között várja résztvevőit és az érdeklődőket Pécsett, a Pécsi Püspökség Dóm Kőtárában és a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolán!

A Fiatal Kutatók és Doktoranduszok Nemzetközi Teológuskonferenciája olyan nemzetközi tudományos szimpózium, mely szakmai fórumot biztosít mindazon doktori képzésben résztvevő kutató számára, akik a vallástudomány illetve teológia művelése iránt köteleződtek el itthon és határainkon túl. Az idei évben közel 70 előadó mutathatja be legfrissebb kutatási eredményeit összesen 9 teológiai szekcióban.

A konferencia előadások nyelve magyar, német illetve angol. Az egyes prezentációk hossza 20 perc, amelyet rövid diskurzus követ.

A konferencia plakátja

Mindenkit szeretettel várunk!

 

A Pécsi Tudományegyetemmel kötött megállapodásunknak köszönhetően ingyen lehet jelentkezni a PTE égisze alatt működő Táncoló Egyetem kurzusaira!
A kurzusok 2018. február 19-én indulnak, a  jelentkezésre február 12-17. van lehetőség, e-mail formájában a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.
 
10 féle tánc + önvédelem, aerobik, jóga
Heti 1x90 perc
Helyszín: PTE Táncterem (Ifjúság útja 6. B épület)

Részletekért katt a linkre: http://tancolo.pte.hu/hu/tartalom/kurzusokjelentkezes

 

GYORS KAPCSOLAT

Kiadványaink

Hírlevél